SCIO Quantum BioFeedback-Biorezonanciás állapotfelmérés

Kezdőlap Termékeink
GYIK Kapcsolat Viszonteladók
Keresés gyártó alapján
Keresés összetevők alapján
Növényi alkotó: Hatóanyag:
Hírlevél feliratkozás
Név:

Email cím:

Ossza meg!


SCIO Quantum BioFeedback-Biorezonanciás állapotfelmérés

SCIO Quantum BioFeedback-Biorezonanciás állapotfelmérés

SCIO Quantum Feedback készülék és terápia = Sejtszintű biorezonanciás állapotfelmérés.„Aki tenni akar, mindenre talál megoldást. Aki nem akar tenni, mindenre talál kifogást.”


“A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt. /Thomas Alva Edison/

A SCIO egy modern, professzionális stressz-redukciós tréner, Wellness rendszer.

A SCIO Quantum Biofeedback Wellness rendszer lehetőséget ad az embereknek, hogy nyomon kövessék testük működését, és egyensúlyba hozzák annak harmóniáját, mielőtt komoly orvosi beavatkozásra lenne szükség.

Nem diagnosztika, hanem egy segítő lehetőség…!

Ez egy magastechnológiájú kiegészítő, egészségügyi készülék, ami segít a kezelőjének, ill. az ő közreműködésével a páciensnek megtalálni azokat az energetikai egyensúlytalanságokat és problémákat, amik felmerülhetnek embereknél és akár állatoknál egyaránt.

A SCIO nem diagnosztizál. Diagnózis felállítására csak orvos hivatott! Relaxációra, stressz és fájdalom csökkentésre lett kifejlesztve.
Nem kell testünkbe tűvel, vagy bármilyen eszközzel behatolni 

Mindennapjaink hatása kíméletlen…

A környezetszennyezés, szélsőséges időjárás, a rohanó életmód, mozgáshiány, vízhiány, dohányzás, alkohol, drogok, gyógyszerek, nagyon erősen befolyásolják egészségünket.

A káros földsugárzások, mobiltelefon, mikrohullámú sütő és egyéb készülékek okozta elektroszmog, akadályozzák a szervezet tökéletes működését. Csak akkor vagyunk egészségesek, ha testünk rezgései harmóniában vannak.

A SCIO Quantum Biofeedback használata során a testből mért különböző rezgéseket, számítógépes speciális készülékbe vezetik, ahol a SCIO különválasztja és értékeli azokat. Ez a speciális módszer ismeretet ad arról, mik az eltérések, melyeket egyensúlyozni kell.

20 év kutatását tartalmazza a mára összeállt SCIO program.

Sok fertőzés és betegség kialakulásának egyik oka a STRESSZ. A SCIO segít megfelelően kezelni szervezetünk válaszát a stresszre, és megtanít minket arra, hogyan kontrolláljuk saját magunk a stresszre adott válaszainkat.

A stressz csökkentése, esetleg teljes megszüntetése nagyon kifizetődő dolog, mivel a részlegesen stressz-mentes test képes saját magát gyógyítani, és jóval hatékonyabb annak védelmi rendszere is. Vegyük csak a csonttörés esetét: az orvos visszahelyezi eredeti helyére, de a csont regenerálja saját magát.

A Quantum Biofeedback segítségével képesek vagyunk ezeket a stressz keltő tényezőket felfedezni, és így összerakni a puzzle darabkáit. A legtöbb ember a biorezonanciás kezelést megnyugtatónak, ellazítónak érzi.

A legfontosabb programok a vizsgálat során, amik bizonyos területekre koncentrálnak:

a légzés, a fájdalomcsillapítás, emésztés, mozgás, keringés, mindennapi stressz csökkentése.

Minden itt látható program azokkal a dolgokkal foglalkozik, amiket a stressz érinthet az adott szervrendszeren belül.

Felfedezi a test gyenge pontjait, annak biológiai reaktivitása és rezonanciája alapján. 

Méri a teszt során a szövetek, szervek, anyagcseretermékek, toxinok, allergén anyagok ezreit, és vizsgálja, hogy a test milyen mértékben reagál ezekre.

Kimutatja a szervezet biológiai reaktivitását és rezgésállapotát, megmutatja, milyen gyengeségek, funkciózavarok, hiányosságok vannak. Megfelelő információt ad a test energetikai állapotáról és arról, milyen irányban fókuszálja energiáit.

Rangsorolja a legmagasabb kockázati tényezőket.

Jelzi, mely szerveink a leginkább terheltek, hol mutatkoznak energetikai problémák, milyen területeken lehet a szervezetünkben eltérés.

A Quantum Biofeedback végső eredménye magasabb szintű jóllét, nagyobb mentális tisztaság, fájdalom csökkenés, és a fizikai teljesítmény növekedése lehet.

Összefoglalva:

A bioenergetikai, biorezonanciás állapotfelméréssel Ön mindent megtudhat önmagáról. A szervezetében zajló folyamatoktól elkezdve, akár az összefüggő lelki folyamatokat is.

Bioinformációs szolgáltatásunk igénybevételével, Ön sejtszintű információkat kap testi-lelki állapotáról, természetgyógyászati kiértékeléssel. A szolgáltatás ára: 3.000,-Ft./fő

Olyan információkkal látjuk el, melyek fontosak Önnek a további életében, és nagyban elősegítik az ön test-lelki egészségét.

A SCIO segít abban, hogy pozitív útra tereljük életünket.

Érdeklődés és jelentkezés állapotfelmérésre 30/779-1314 (10,00-18,00 óra között hétköznapokon)

Írhat e-mailt is az info@terraherba.hu e-mail címre.

Várjuk sok szeretettel!

 

címkék:
Legfrissebb cikkek
Hasi zsír legyőzése

Számolj le a hasi zsírral egy egyszerű módszer segítségével!

A hasi zsír rengeteg ember életét megkeseríti, ráadásul nem is olyan egyszerű a legyőzése. A gyors módszerek nem mindig tartósak. Mutatunk egy hatékony módszert, amivel könnyedén, tartósan legyőzheted a hasi zsírt! 

Tovább ►

Fogyókúra okosan így csináld, hogy ne hízz vissza hamar!

Fogyókúra okosan: így csináld, hogy ne hízz vissza hamar!

Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan kerüld el a kényszerevést, és ha érdekel, miként kerülheted el a jojó effektust, böngészd cikkünket! Fogyókúrázz okosan velünk, és kerüld el a már jól ismert jojó-effektust tippjeinkkel :)  

Tovább ►

Ezekkel a módszerekkel könnyedén legyőzheted a narancsbőrt!

A legjobb módszerek a narancsbőr eltüntetésére!

A narancsbőr rengeteg nő életet megkeseríti, hiszen a legtöbbünk találkozik ezzel a problémával az élete során. A naracsbőr eltüntetése nem csupán esztétikai, hanem egészségügyi szempontokból is fontos, hiszen több betegség kilakulásához is vezethet, ha nem vesszük fel vele időben a harcot. Nem egyszerű, de nem lehetetlen legyőzni, csupán néhány dolgot kell betartanod hozzá!

Tovább ►Partner
Partner
Partner

A Terra Herba Egészségbolt termékei között étrend-kiegészítők, reform élelmiszerek, gyógyteák, gyógy- és natúrkozmetikumok szerepelnek. A webáruházat, a Terra Herba Kft. üzemelteti.

Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.