Imune – 4 féle mikroalga a tökéletesen működő szervezetért!

Kezdőlap Termékeink
GYIK Kapcsolat Viszonteladók
Keresés gyártó alapján
Keresés összetevők alapján
Növényi alkotó: Hatóanyag:
Hírlevél feliratkozás
Név:

Email cím:

Ossza meg!


Imune – 4 féle mikroalga a tökéletesen működő szervezetért!

Imune – 4 féle mikroalga a tökéletesen működő szervezetért!

Napjaink minden életmód és egészségügyi szakembere egyetért azzal, hogy a szervezetünk akkor tud jól működni, ha megkapja a megfelelő tápanyagot. Ahogy azt is egybehangzóan állítják: a betegségek hátterében elsősorban a tápanyag hiány és a felhalmozódott méreganyagok állnak, melyek megakadályozzák, hogy a szerveink megfelelően ellássák a funkcióikat. 


Hogyan segíthetnek ebben a mikroalgák?

Az algák jótékony élettani hatásait ma már nem kell bemutatni senkinek, azonban a német kutató-biológus doktornő és természetgyógyász,
Dr. Keyvan Grashoff , feltette a kérdést: mely alga-fajták, milyen kombinációja a legalkalmasabb arra, hogy a szervezetünket vitálisabbá tegye és egyértelműen pozitív változást hozzon az egészségünkbe?!

40 év, a NASA-nál töltött kutatómunka után, a több ezer algafajból kiválasztott 4 olyan algát, melyek egyenként felmúlják minden tápanyag hatását az emberi szervezetre. Ez a négy algafajta: a Chlorella Vulgaris, a Spirulina Platensis, a Lithotamnium Calcareum és a Haematococcus Pluvalis algák.

Ennek a 4 mikroalgának a különleges kombinációja adja a Green Gold Imune receptjét, melyet egyes szakemberek a jelenlegi algakészítmények közül a legkomplexebbnek találnak. Az Imune 3 szakaszban fejti ki hatását:

 1. A sejttisztítás. A Chlorella Vulgaris alga az első számú méregtelenítő, melyet jelenleg ismerünk: a baktériumokat, penészeket és gombákat kiöli, a nehézfémeket kivezeti a szervezetből. Mivel négyszer magasabb a klorofil tartalma, mint a jól ismert búzafűnek, így a lúgosító hatása is ennek megfelelően igen magasnak számít.
 2. A sejttáplálás. A Spirulina és a Lithotamnium Calcareium algák rekordmennyiségű (több mint 4000 féle) vitálanyag, ásványi anyag, vitamin tartalommal bírnak, ezért tették le olyan szervezetek is a voksukat az algák mellett, mint a WHO, amely a spirulinát a Föld legértékesebb tápanyag forrásának minősítette (1978, Egészségügyi Világkongresszus)
 3. A sejtvédelem. A világ legerősebb antioxidánsának számító asztaxantin-tartalmáról nevezetes a Haematococcus Pluvalis alga, mely nemcsak a bélen keletkező szabadgyököket semlegesíti, de áttöri az agyér-gátat és a szemretina-gátat is

10 dolog, amit nem tudtál a mikroalgákról:

 1. Japánban az elmúlt ötven évben 153-ról 50.000-re nőtt a száz évesek száma – ebben az országban pedig köztudottan rendkívüli mértékű az alga fogyasztás aránya.
   
 2. A Chlorella alga "méregmágnes" néven is ismert, mert különleges tulajdonsága, hogy a nehézfémeket megköti és kivezeti a szervezetből . Csernobil, Hirosima és Nagaszaki katasztrófái után megfigyelték a Chlorella-fogyasztóknál, hogy a radioaktív anyagok és kadmium kiürítése a szervezetből az ötszörösére nőtt.
   
 3.  Az algák megtalálhatók az élsportolók étrendjében is, a testépítőknél például nemcsak vitálanyag tartalom miatt, de az ételek utáni sóvárgás drasztikus visszaszorítására is használják. Emiatt ajánlott diéta mellé is fogyasztani.
   
 4. A WHO a Spirulina algát a következő elnevezéssel illette: "superfood" vagyis szuper-élelmiszer.
   
 5.  1 gramm alga elfogyasztása a benne lévő tápanyagtartalom miatt 1 kg biozöldség elfogyasztásának felel meg.
   
 6.  Egyes algákat (például barna alga kivonat) a kozmetika-iparban is használnak, így nemcsak belülről, de kívülről is szépítenek.
   
 7. Az algák antioxidáns hatása 550x nagyobb, mint az E-vitaminé, 60x erősebb, mint a C-vitamin,  és 50x erősebb, mint a béta-karotin.
   
 8.  Egy 1990-ben, Virginia-ban végzett kísérletben 15 agresszív agydaganatos betegnek napi 20 g porított Chlorellát és 150 ml folyékony Chlorellát adtak a hagyományos terápia mellett. Az azonnal megfigyelhető általános testi állapot és immun állapot javulás mellett megfigyelhető volt még 40%-os túlélési arány 2 éves időtartamban (a várt 10% helyett).
   
 9. A Spirilina több mint 4000, az emberi szervezetre jótékony hatással bíró vitális anyagot tartalmaz - az összehasonlítás kedvéért: a mézben kb. 80, a fokhagymában 160, az Aloe Verában 270 található.
   
 10.  A 2010-es évek óta megfigyelhető, hogy egyre több állatorvos is ajánlja az algát: a házi kedvencek ételébe keverve hasonlóan pozitív hatással van rájuk, mint az emberekre. Ezt egyúttal bizonyítéknak is tekinthetjük: az algafogyasztás hatásai valódiak és nem placebo :)

 

címkék:
Legfrissebb cikkek
Hasi zsír legyőzése

Számolj le a hasi zsírral egy egyszerű módszer segítségével!

A hasi zsír rengeteg ember életét megkeseríti, ráadásul nem is olyan egyszerű a legyőzése. A gyors módszerek nem mindig tartósak. Mutatunk egy hatékony módszert, amivel könnyedén, tartósan legyőzheted a hasi zsírt! 

Tovább ►

Fogyókúra okosan így csináld, hogy ne hízz vissza hamar!

Fogyókúra okosan: így csináld, hogy ne hízz vissza hamar!

Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan kerüld el a kényszerevést, és ha érdekel, miként kerülheted el a jojó effektust, böngészd cikkünket! Fogyókúrázz okosan velünk, és kerüld el a már jól ismert jojó-effektust tippjeinkkel :)  

Tovább ►

Ezekkel a módszerekkel könnyedén legyőzheted a narancsbőrt!

A legjobb módszerek a narancsbőr eltüntetésére!

A narancsbőr rengeteg nő életet megkeseríti, hiszen a legtöbbünk találkozik ezzel a problémával az élete során. A naracsbőr eltüntetése nem csupán esztétikai, hanem egészségügyi szempontokból is fontos, hiszen több betegség kilakulásához is vezethet, ha nem vesszük fel vele időben a harcot. Nem egyszerű, de nem lehetetlen legyőzni, csupán néhány dolgot kell betartanod hozzá!

Tovább ►



Partner
Partner
Partner

A Terra Herba Egészségbolt termékei között étrend-kiegészítők, reform élelmiszerek, gyógyteák, gyógy- és natúrkozmetikumok szerepelnek. A webáruházat, a Terra Herba Kft. üzemelteti.

Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.